Ali Perşembe’nin Paranın 365 Günü Kitabının Yorumu
Ali Perşembe’nin Paranın 365 Günü kitabını okudum. Ali Perşembe’nin Paranın 365 Günü kitabına yorumum ise kısa bir özet şeklinde olacak. Kitabı satın alıp almamakta kararsız olanlar için faydalı bir yorum olması dileğiyle. Yorum biraz kısa ama kitabı özetlediğini düşünüyorum.
Tarihte bugün tarzı şeklindeki kitapta parayla ilgili gerçek öyküler anlatılmış. Kitap, yılın her gününe parayla ilgili yaşanmış bir olay anlatılarak okuyucuya sunulmuş. Eserde birçok ilginç, bilgilendirici bilgiler yer almaktadır. İçinde yer alan bilgilere bakılınca kitabın iyi bir araştırma sonucu ortaya çıktığı belli olmaktadır.
Kitabın sonunda alfabetik sıraya göre dizin oluşturulmuş ve bu dizin sayesinde merak ettiğiniz konunun kitaptaki hangi günde geçtiğini çok kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Okumayı düşününler için keyifli okumalar.

Ali Perşembe’nin Paranın 365 Günü Kitabının Künyesi
Kitabın Adı: Paranın 365 Günü
Kitabın Yazarı: Ali Perşembe
Yayın Evi: Scala Yayıncılık
Kitabın Türü: Ekonomi
Sayfa Sayısı: 527
İlk Baskı Yılı: 2020
Bir cevap yazın