4N1K’ın Yazarı Büşra Yılmaz’ın Hayatı, Büşra Yılmaz’ın Yaşı, Büşra Yılmaz’ın Wattpad Hikayeleri, Büşra Yılmaz’ın Memleketi, Büşra Yılmaz’ın Kitapları, Büşra Yılmaz’ın Romanları, Büşra Yılmaz’ın Wattpad Kitapları, Büşra Yılmaz’ın Wattpad Yazıları, Büşra Yılmaz’ın Resimleri, Büşra Yılmaz Hakkında.
Bu yazımızda daha önceki yazılarımızda yayımlamış olduğumuz 4N1K adlı kitabının yazarı Büşra Yılmaz’ın hayatından kısaca bahsedeceğiz.
Büşra Yılmaz 1994 yılında Tokat’ta doğdu. Büşra Yılmaz isminin nasıl konduğu ile ilgili olarak da ”Anneme göre doğduğum zamanlara Büşra ismi marjinal bir isimdi, kimse de yoktu.” diye ifade etmektedir.
Üniversite öğrencisi olan Büşra Yılmaz’ı kitapseverler 4N1K kitabı ile tanıdı. Ama Büşra Yılmaz’ın başarısı Wattpad’teki yazıları ile başladı. Wattpad’ta büyük ilgi gören hikâyeleri ile bir anda gündeme oturdu.
Büşra Yılmaz’ın Twitter hesabı @sosyalotaku
Wattpad büyük ilgi görmesinin ardından Epsilon Yayınları tarafından Büşra Yılmaz’ı ilk kitabı olan 4N1K kitabı yayımlandı.
Büşra Yılmaz’ı 2015 yılında Epsilon Yayınları’ndan çıkan 4N1K kitabı 488 sayfadan oluşmaktadır.
Büşra Yılmaz’ı Epsilon Yayınları tarafından yayımlanan 4N1K kitabının tanıtım yazısından alıntılar:
Yaprak; küçükken, markette annesinden sürpriz yumurta istediği için bulgur reyonuna sıkıştırılıp çimdiklenenler, ilkokul önlüğünün altına eşofman giyip okula gidenler, yeşil silgisini diş izi yapanlar ve kırmızı kapaklı tüm dersler kitabının saman sayfalarını silerken yırtanlar kadar sıradan bir kız çocuğuyken; birlikte büyüdüğü dört çılgın erkek arkadaşı yüzünden akranlarından biraz farklı bir kız haline gelmiştir.
Dünyası, on iki yıllık dostları, gamzeli kahramanı Ali, tek ideolojisi3P (pizza, pijama, pislik) üzerine kurulu bir çılgın, Oğuz, sevgilisini kendi vesikalık resminden bile kıskanan demirli, Gökhan ve notları toplamda bile 100’e ulaşamayan çorap fetişisti tatlı çapkın Sinan’dan ibarettir. Kalbi dördüyle tıka basa dolu, hayatı onlarla rengârenk olduğu için aşka ne inancı vardır ne de ihtiyacı…
Ama bir gün rutin (!) hayatı, doğum gününde gelen bir paket ile tümden değişir. Paketin içinde, gizemli bir âşıktan gelen, kızımızın asla giymeyeceği türden gösterişli bir elbise ve içinde de bir not vardır.
Büşra Yılmaz’ın Kitapları:
Ölüme Fısıldayan Adam
Bir cevap yazın